Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 1961 -  Ο Σπύρος Κολιαμπής φεύγει από τα Ιωάννινα και έρχεται στην Αθήνα έχοντας πρώτα διδαχθεί την τέχνη της αργυροχοΐας από παραδοσιακούς τεχνίτες των Ιωαννίνων. Στην Αθήνα θα εξακολουθήσει να εργάζεται ως τεχνίτης αργυροχόος.

1971 - Θα ανοίξει το πρώτο δικό του εργαστήριο στην οδό Αγ. Αναργύρων στην περιοχή Ψυρρή. Θα προσφέρει ασημένιες δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

1983 -Το εργαστήριο θα μεταφερθεί στην οδό Λεωκορίου 6 – 8 στην περιοχή Ψυρρή και πάλι. Δε θα αλλάξει όμως ούτε η ποιότητα ούτε ο σεβασμός στο γούστο και τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

1998 - Μετά από πρωτοβουλία της συζύγου του, Παρασκευής Κολιαμπή, παράλληλα με τη λειτουργία του εργαστηρίου θα λειτουργήσει έκθεση στην οδό Λεωκορίου 4 σε ένα μικρό αλλά φιλόξενο χώρο. Επιπλέον το εργαστήριο θα συνεχίσει σταθερά τη λειτουργία του με διεύθυνση από το 2005 του υιού Παναγιώτη Σ. Κολιαμπή.

Σήμερα η λειτουργία των δύο χώρων, εργαστηρίου και έκθεσης, εγγυάται το σεβασμό και την προσήλωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία σε συνδυασμό με την πρωτοτυπία και νέες δημιουργικές προτάσεις. Σας περιμένουμε!

                                                                                    SSL Certificates